Se Batman møde Jokeren i slettet scene fra ‘The Batman’

Se Batman møde Jokeren i slettet scene fra ‘The Batman’
Barry Keoghan som Jokeren i 'The Batman'. (Foto: PR)

Matt Reeves har løftet sløret for en slettet scene fra ‘The Batman’, der giver os et mere omfattende blik på Barry Keoghans portræt af Jokeren in spe.

Skuespilleren er ganske vist ude af fokus i det meste af den fem minutter lange scene, men alligevel ser vi hans markante udseende med ar i hovedet og et grumt, grumt smil.

Scenen er som taget ud af ‘Silence of the Lambs’, da Batman tilsyneladende opsøger Jokeren for at få hjælp til at afdække Gækkerens identitet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Barry Keoghan var med ganske kort i den færdige udgave af ‘The Batman’, hvor han taler med Gækkeren i Arkham-hospitalet. Reeves har dog bedyret, at det ikke nødvendigvis betyder, at Jokeren vender tilbage i fremtidige film. Men lad os nu se…

I et interview med Collider forklarer Reeves, hvorfor han klippede den nyudgivne scene ud:

»Det var ikke fordi, nogen bad mig om det, men jeg syntes ikke, at den var nødvendig. Men det er en rigtig cool scene med den samme usete fange i Arkham. Der var en tidligere scene, hvor Batman forsøger at lave en profil over en seriemorder, fordi han får alle de her kort og breve fra Gækkeren og tænker: ‘Hvorfor skriver den fyr til mig? Det er meningen, jeg skal være anonym og nu retter han linsen mod mig. Det kan jeg ikke lide’«, siger Reeves og fortsætter:

»Og så ser man ham mødes med en person, der tydeligvis selv er seriemorder. For filmen er ikke kun en oprindelseshistorie for Batman, men også alle mulige andre karakterer i universet. Så når du ser den ukendte fange, tænker du: ‘Du godeste, jeg tror, jeg ved, hvem det er’. Og det er ham, I tror, men han er endnu ikke blevet til dén karakter«.

‘The Batman’ kan ses i biograferne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af