Denzel Washington deler sin holdning til Will Smith-skandalen: »Hvem er vi til at dømme?«

Denzel Washington deler sin holdning til Will Smith-skandalen: »Hvem er vi til at dømme?«
Denzel Washington i 2009. (Foto: Sean Gallup/Getty Images)

Denzel Washington var en af de første til at støtte Will Smith ved Oscar-uddelingen, hvor Smith midt i showet gik på scenen og stak Chris Rock en lussing på direkte fjernsyn.

Nu har Washington, der selv var nomineret for sin pragtpræstation i ‘The Tragedy of Macbeth‘, for første gang udtalt sig om øjeblikket til Oscar-uddelingen.

Lørdag deltog Washington i et arrangement afholdt af forfatter og biskop T.D. Jakes, som spurgte skuespilleren, hvad der skete mellem Smith og Chris Rock til prisshowet. Det skriver Variety.

»Der er et ordsprog: ‘Når djævlen ignorerer dig, så ved du, at du gør noget forkert’. Djævlen siger: ‘Åh nej, lad ham være i fred. Han er min favorit’. Når djævlen omvendt kommer efter dig, er det måske fordi, man gør noget rigtigt. Af en eller anden grund fik djævlen fat i omstændighederne den aften«, sagde Washington til Jakes og fortsatte:

»Heldigvis var der mennesker omkring ham (Smith, red.). Ikke kun mig, men andre. Tyler Perry kom øjeblikkeligt derover sammen med mig. Vi bad. Jeg vil ikke sige, hvad vi talte om, men vi er alle i guds nåde. Hvem er vi til at dømme? Jeg kender ikke alle situationens detaljer, men jeg vidste, at den eneste løsning var at bede. Det var sådan, jeg så det«.

Denzel Washington var en af dem, der blev set trøste Will Smith i reklamepauserne. Også Bradley Cooper og Tyler Perry talte med Smith efter optrinnet. I sin takketale nævnte Smith de visdomsord, Washington gav ham i reklamepausen: »Når du er på dit højeste, skal du være varsom. Det er her, djævlen kommer efter dig«.

Will Smith meddelte i går, at han havde trukket sig fra Oscar-akademiet i hvad der virker som et forsøg på at foregribe en udelukkelse fra akademiet. Chris Rock har endnu kun givet en kort udtalelse om optrinnet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af