Flere Will Smith-projekter udskudt og aflyst efter Oscar-skandale

Flere Will Smith-projekter udskudt og aflyst efter Oscar-skandale
Will Smith i 'Bright'. (Foto: Scott Garfield/Netflix)

Will Smith mærker fortsat karrierekonsekvenserne af sin skandaløse lussing mod Chris Rock til årets Oscar-uddeling.

Ifølge Bloomberg har Disney+ valgt at udskyde naturprogrammet ‘Pole to Pole’, hvor Smith besøger Nord- og Sydpolen, i håb om, at skandalen lægger sig. Optagelserne skulle være startet om tre uger, men er nu udskudt til efteråret ifølge Bloomberg.

På Twitter skriver Bloomberg-skribenten desuden, at Netflix har valgt at aflyse den planlagte efterfølger til David Ayer-filmen ‘Bright‘, der ikke blev den succes, tjenesten havde håbet på.

Om aflysningen skyldes Smith-skandalen eller den første films ringe resultater er uvist. Netflix har ikke bekræftet aflysningen.

Netflix har angiveligt også sat filmen ‘Fast and Loose’ på pause i kølvandet på lussingen, mens The Hollywood Reporter tidligere har skrevet, at den fjerde film i ‘Bad Boys’-serien også var sat på pause.

Smiths næste film ‘Emancipation’ er et storstilet prestigeprojekt fra Apple TV+, der under normale omstændigheder ville være en tidlig kandidat til stor Oscar-opmærksomhed.

Smith spiller en undsluppet slave i thrilleren, der instrueres af Antoine Fuqua (‘Training Day’). Optagelserne er allerede i hus og postproduktionen er i gang med en forventet premieredato senere på året. Det er uvist, hvad Apple vil gøre med filmen efter Oscar-skandalen.

Smith har undskyldt for sin opførsel og taget imod Oscar-akademiets beslutning om at udelukke ham fra fremtidige arrangementer i 10 år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af