Robert Downey Jr. står bag to Sherlock Holmes’-serier for HBO Max

Robert Downey Jr. står bag to Sherlock Holmes’-serier for HBO Max
Robert Downey Jr. som Sherlock Holmes (Foto: PR)

Det er efterhånden lang tid siden, at de to ’Sherlock Holmes’-film med Robert Downey Jr. som den geniale detektiv ramte lærredet. I lang tid har der dog været rygter om en tredje, men den bliver gang på gang udsat og mangler for tiden en instruktør.

Nu lader det til gengæld til, at en ny sag åbnes, da Variety rapporterer, at Downey skal producere to spinoff-serier om nye karakterer, der ville blive introduceret i ’Sherlock Holmes 3’.

Robert Downey Jr. har efter sin tid som Tony Stark tilbragt mere tid i producerstolen. Faktisk har han kun været foran kameraet i ’Dolittle’, mens han har produceret serierne ’Perry Mason’ og ’Sweet Tooth’.

Oprindeligt nævnte Variety, hvilke karakterer de to serier ville handle om, men det blev senere fjernet fra artiklen, skriver The Playlist. Den ene skal efter sigende fokusere på Holmes’ datter Irene Watson i Paris, mens den anden skal følge en amerikansk dusørjæger ved navn Bartholomew King.

Om Variety fjernede detaljerne, fordi de fandt ud af, de ikke passede, eller fordi det ikke måtte komme frem endnu, er ikke til at sige. Det er dog lidt underligt, at Holmes’ datter ville have hans partner Dr. Watsons efternavn.

Det er også uvist, om disse serier vil komme før eller efter filmen. Hvis vi ser på HBO Max’ nylige seriespinoffs, Matt Reeves’ to Batman-spinoffs, ’Dune: Sisterhood’ og ’It’-prequel ’Welcome to Derry’ lader de til at kapitalisere på filmenes hype mere end at opbygge den.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af