‘Saturday Night Live’ griller Will Smith: »En af de skøreste ting, vi kommer til at se i vores liv«

‘Saturday Night Live’ griller Will Smith: »En af de skøreste ting, vi kommer til at se i vores liv«
Jerrod Carmichael og Chris Redd i 'Saturday Night Live'. (Foto: PR)

Det amerikanske sketchshow ‘Saturday Night Live’ forpassede (heldigvis) ikke muligheden for at lave sjov med Will Smiths lussing mod Chris Rock ved Oscar-uddelingen sidste weekend.

Den nu Oscar-vindende skuespiller blev grillet i det faste segment ‘Weekend Update’, hvor Colin Jost og Michael Che gik til Smiths optrin fra alle tænkelige vinkler og kaldte det historiske tv-øjeblik »en af de skøreste ting, vi kommer til at se i vores liv«.

»Efterretningstjenester siger, at Vladimir Putin er blevet misinformeret af sine rådgivere om, hvor dårligt det russiske militær klarer sig i Ukraine. Det svarer til, at Will Smiths agent fortæller ham, at han brillerede til Oscars«, indledte Colin Jost.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han jokede desuden med, at Smith satte en forfærdelig præcedens for »at være nødt til at forsvare sin kone til prisuddelinger« – Colin Jost danner par med Scarlett Johansson.

Michael Che citerede jokende Will Smiths tåkrummende takketale: »Kærlighed vil få dig til at gøre skøre ting. Ved du, hvad der ellers vil få dig til at gøre skøre ting? At være skør!«

Che fortsatte: »Jeg kan forstå, hvor Will kommer fra. Man kan ikke forvente, at han bare bliver siddende, mens en anden mand hopper på hans kone – uden at underskrive en NDA (non disclosure agreement, red.)« med reference til Pinkett Smiths affære med August Alsina.

Duoen kommer også omkring skuespillerens nylige udmeldelse fra Oscar-akademiet. Jost sagde: »Will havde ikke tænkt sig at gøre det, men så gav Jada ham dét blik«.

»Hvis Smith var blevet smidt ud, ville han være del af en lille gruppe mennesker, der er blevet smidt ud af Akademiet. En gruppe, der tæller Bill Cosby, Roman Polanski og Harvey Weinstein. Eller som de også er kendt som: ‘Bad Boys For Life’«, fortsatte Jost.

Andetsteds i programmet genopførte aftenens vært Jerrod Carmichael og ‘SNL’-skuespiller Chris Redd Oscar-optrinnet med en sketch om en seat filler, der prøver at få en selfie med Smith, inden han går bersærk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af