‘Bridgerton’ udskifter skuespiller i rollen som Francesca med ‘Anatomy of a Scandal’-talent

‘Bridgerton’ udskifter skuespiller i rollen som Francesca med ‘Anatomy of a Scandal’-talent
Ruby Stokes i 'Bridgerton'. (Foto: Netflix)

Tredje sæson af Netflixrekordserie ‘Bridgerton’ vil byde på et nyt ansigt i en gammel rolle.

Holdet bag serien har været nødt til at udskifte Ruby Stokes i rollen som Francesca Bridgerton, der hidtil har haft en noget ujævn karakterbue i periodedramaet. Det skriver Deadline.

Hannah Dodd, der tidligere har spillet med i ‘Anatomy of a Scandal’ og ‘Eternals’, overtager rollen fra Stokes, som vinker farvel til ‘Bridgerton’ til fordel for en hovedrolle i den kommende Netflix-serie ‘Lockwood & Co’.

Noget tyder altså på, at Francesca vil spille en større rolle i den kommende sæson. Karakteren var med i to korte øjeblikke i første sæson og vendte tilbage i starten af anden sæson, men forsvandt derefter, da Stokes forlod produktionen for i stedet at indspille ‘Lockwood & Co’.

»Jeg elsker Francesca, men vi mistede hende halvvejs gennem sæson to. Efter at have udforsket alle andre muligheder, var hun nødt til at forsvinde af årsager, der var ude af vores hænder«, udtalte Chris Van Dusen, showrunner på de første to sæsoner af serien, til TVLine i marts.

Francesca, den næstyngste datter i Bridgerton-søskendeflokken, forventes at spille en hovedrolle i seriens sjette sæson, der er baseret på Julia Quinns roman ‘When He Was Wicked’.

‘Bridgerton’ sæson 3 går i produktion i London til sommer. De første to sæsoner kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af