Fjerde sæson af ’Succession’ er næsten færdigskrevet, ifølge manden bag

Fjerde sæson af ’Succession’ er næsten færdigskrevet, ifølge manden bag
Matthew Macfadyen i sæsonfinalen på 'Succession' sæson 3. (Foto: Graeme Hunter/HBO)

Det er kun et halvt år siden, tredje sæson af ’Succession’ sluttede, med hvad vi kaldte årets bedste serieafsnit, men ventetiden til sæson fire har allerede føltes lang.

Der er heldigvis godt nyt for ’Succession’-fans, for seriens skaber Jesse Armstrong har nu fortalt, at næste sæson næsten er færdigskrevet.

Serieskaberen udtalte sig til Virgin Media BAFTA TV awards i søndags, hvor Matthew Macfadyen vandt for bedste birolle for sin rolle som Tom Wambsgans. Han var ikke selv i stand til at modtage prisen, men Jesse Armstrong var stand-in for ham.

»Vi er næsten færdige med at skrive sæson fire, her i London med de amerikanske forfattere. De er en fantastisk gruppe mennesker at tale med om karakterernes nuancer og den verden, vi skaber i showet«, udtalte Armstrong til pressen backstage efter prisuddelingen, ifølge Variety.

Efter sæsonen er skrevet færdig, skal den vendes med castet, så de kan give deres input til karaktererne. »Det er brugbart, de er kloge og har tænkt ting om deres karakterer«.

Armstrong blev også spurgt ind til sine fremtidsplaner med ’Succession’, og hvor længe han regnede med serien ville køre.

»Lige den vil jeg ikke svare på. Jeg synes ikke det skulle fortsætte for evigt. Men vi har det stadig sjovt med den«, lød det ifølge Variety.

Der er stadig ingen konkret dato på, hvornår vi får Roy-familien at se igen, men lad os håbe på første halvdel af næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af