Netflix’ nye psykedeliske thriller med Chris Hemsworth og Miles Teller smager af ‘Black Mirror’ – se traileren til ‘Spiderhead’

Netflix’ nye psykedeliske thriller med Chris Hemsworth og Miles Teller smager af ‘Black Mirror’ – se traileren til ‘Spiderhead’
Chris Hemsworth i Netflix-thrilleren 'Spiderhead'. (Foto: Netflix)

Chris Hemsworth er en videnskabsmand sendt fra helvede i Netflix’ kommende psykologiske thriller ‘Spiderhead’.

Hans karakter driver et revolutionerende fængselssystem, hvor de indsatte har fri bevægelighed – sådan da. Hemsworths karakter tester nemlig eksperimenterende stoffer på dem, der kan kontrollere deres krop og sind, i bytte for nedsatte straffe.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren til filmen er netop landet, og der er ‘Black Mirror’-vibes over det dystopiske fremtidsscenarie, hvor en enkelt mand kan fjernstyre andre – tilsyneladende frie – mennesker.

Hemsworth, hvis præstation ser lige dele diabolsk og komisk ud, får modspil af blandt andre Miles Teller og Jurnee Smollett.

Filmen er instrueret af Joseph Kosinski, der får sit store gennembrud i næste uge med den længe ventede ‘Top Gun: Maverick’, som er blevet udskudt gang på gang.

Manuskriptet, der har undertoner af mørk komedie, er skrevet af ‘Deadpool’ og ‘Zombieland’-forfatterne Rhett Reese og Paul Wernick.

‘Spiderhead’ får premiere på Netflix 17. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af