Se den nye superhelt i aktion i den nye trailer for ’The Boys’ sæson 3

Se den nye superhelt i aktion i den nye trailer for ’The Boys’ sæson 3
Jensen Ackles i 'The Boys' sæson 3 (Foto: PR)

Indvoldene flyver i den nye trailer for tredje sæson af superhelteserien ’The Boys’.

Der er efterhånden få, som ikke har hørt om modbevægelsen til Marvels glamourøse æstetisering af superkræfter med ’The Boys’ i front, som viser, at superkræfter ikke gør mennesker bedre, men blot overdriver deres menneskelige mangler.

Seriens skurk har indtil videre været superman-ækvivalenten Homelander, men nu introduceres der endnu en helt. Denne gang parodiseres Captain America med supersoldaten fra Anden Verdenskrig, Soldier Boy, spillet af Jensen Ackles, som faktisk blev overvejet til rollen som Marvel-helt i starten af 10’erne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hele castet vender tilsyneladende tilbage, i hvert fald de overlevende, til denne tredje sæson, som starter et år efter begivenhederne i anden sæson.

Det har været et fredeligt år, hvor både Homelander og Karl Urbans Billy Butcher har taget den med ro. Men når The Boys hører om et mystisk anti-Supe-våben bringer det dem på kollisionskurs med The Seven og på jagt efter den første superhelt, Soldier Boy.

Tredje sæson af ’The Boys’ lander på Amazon Prime Video allerede 3. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af