Amber Heard mener, at hendes terapeuts noter ville have gjort udslag i retten – men hun måtte ikke fremlægge dem

Amber Heard mener, at hendes terapeuts noter ville have gjort udslag i retten – men hun måtte ikke fremlægge dem
Amber Heard i 2020 under Johnny Depps tidligere retssag mod avisen The Sun, der kaldte ham en »hustrumishandler«. (Foto: Karwai Tang/WireImage)

Amber Heard har medvirket i sit første tv-interview, siden dommen faldt i retssagen mellem hende og Johnny Depp. Interviewet er blevet sendt i NBC-programmet ‘Today’ i løbet af ugen.

I de nyeste udklip fra tv-begivenheden siger Heard, at hendes terapeuts årelange noter fra deres samtaler ville have været af afgørende betydning i retten. Noterne måtte dog ikke fremlægges som bevismateriale i retten. Det skriver Deadline.

Heard beskriver noterne som et dokument over, hvad der skete med hende i realtid, som rækker helt tilbage til starten af hendes forhold til Depp.

Ifølge ‘Today’-værten Savannah Guthrie, der har gennemset noterne, viser de, at »Heard talte om fysisk overgreb allerede i 2012. I januar samme år fortalte hun sin terapeut, at Depp slog hende og kastede hende mod gulvet. Otte måneder senere, at han rev hendes natkjole i stykker og kastede hende på sengen, og i 2013, at han kastede hende mod en væg og truede med at slå hende ihjel«.

Heards advokater fremlagde også nogle af Heards sms-korrespondancer, som ikke måtte præsenteres i retten. Blandt andet en besked fra Heard til sin far, der omhandlede en omtalt episode, hvor Heard hævdede, at Depp sparkede hende på et privatfly. I beskeden står der ifølge NBC: »Han sparkede mig foran alle«.

Depp har nægtet sig skyldig i at have begået fysiske overgreb og fik i retten i Virginia medhold i sin anklage om, at Heard havde begået injurier, da hun skrev en omtalt klumme om hustruvold i The Washington Post. Heard blev dømt til at betale 10,35 millioner dollar i erstatning til Depp for ærekrænkelse, mens hun selv fik medhold i én af sine anklager, der berettigede hende til to millioner dollar i erstatning.

I NBC-programmet ‘Today’ udtaler en talsperson for Depp: »Det er uheldigt, at den tiltalte og hendes hold er gået tilbage til at gentage, genforestille og genretsforfølge omstændigheder, der allerede er blevet besluttet af retten«.

Tidligere i ‘Today’-programmet, der er blevet sendt i flere dele, fortalte Heard, at hun ikke bebrejdede juryen for sagens udfald. Et jurymedlem har siden forklaret, hvorfor de dømte, som de gjorde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af