‘And Just Like That’ sæson 2 beholder Samanthas »sms’er« – igen uden Kim Cattrall

‘And Just Like That’ sæson 2 beholder Samanthas »sms’er« – igen uden Kim Cattrall
Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker i 'Sex and the City'. (Foto: PR)

En af de mere bizarre detaljer i den mislykkede ‘Sex and the City’-fortsættelse ‘And Just Like That’ var uden tvivl inkludering af »Samanthas sms’er«.

Karateren, der slet ikke medvirkede i serien in person qua Kim Cattralls definitive exit fra franchisen for år tilbage, blev holdt kunstigt i live igennem sms-beskeder mellem hende og Carrie.

Og dét greb faldt bestemt ikke i alle seeres smag. Ej heller Kim Cattralls.

Historien lød, at Samantha var blevet så rasende på Carrie over at være blevet fyret som hendes PR-ansvarlige, at hun slet og ret ikke længere ville tale med bedsteveninden ansigt til ansigt. End ikke, da Big døde.

Og nå ja, så var hun også på belejlig vis flyttet til London.

Forceret gimmick eller ej, så beholder anden sæson af ‘And Just Like That’ Samantha på sidelinjen i sms-form. Stadig uden Kim Cattralls involvering.

Det bekræfter showrunner Michael Patrick King i et interview med Variety, hvor han også spekulerer i, hvad der skete, da Carrie og Samantha i sidste afsnit af sæson 1 tilsyneladende endelig aftalte at mødes til en drink i Paris:

»Jeg tror, at der var champagne. Jeg tror, at der var en voksen samtale frem og tilbage, og en kærlighedshistorie der fik dem til at indse, at nogle ting er vigtigere end at være bange for at klinke skårene. Jeg er sikker på, at de havde en skøn aften ( … ) Da Carrie gav slip på sin gamle, gamle kærlighed (Bigs aske, red.), kom en af hendes nuværende kærligheder tilbage«.

King understreger, at han ikke har nogen illusioner om, at Kim Cattrall nogensinde vender tilbage, ligesom Sarah Jessica Parker heller ikke har det.

I et interview med Hollywood Reporter’s Award Chatter-podcast fortalte Parker tidligere på året, at hun synes, at sms-beskederne fungerede »smukt«, og at det havde været en fin måde at beholde karakteren i showet for både de andre skuespillere og »for fansene«.

Selv udtalte Cattrall i et interview med Variety, at hun følte det »meget underligt« at ‘And Just Like That’ insisterede på at portrættere Samantha via sms’er.

»For mig føltes det ikke som Samantha«, sagde Cattrall.

Der er endnu ikke fastsat en premieredato for ‘And Just Like That’ sæson 2. Sæson 1 kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af