Bradley Cooper blev hånet for sine Oscar-nomineringer af kendt instruktør: »Go fuck yourself«

Bradley Cooper blev hånet for sine Oscar-nomineringer af kendt instruktør: »Go fuck yourself«
Bradley Cooper til British Academy Film Awards 2019. (Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Til trods for sine ni Oscar-nomineringer føler Bradley Cooper sig stadig som en outsider i Hollywood-parnasset.

Det fortæller skuespilleren og instruktøren i podcasten ‘SmartLess‘ med Jason Bateman, Will Arnett og Sean Hayes.

Her beretter Cooper om et akavet møde i Oscar-sæsonen anno 2019, da han var aktuel med ‘A Star Is Born’. Her talte han med en kendt instruktør, der stod sammen med en kvindelig skuespiller, som ‘kun’ havde tre Oscar-nomineringer.

Instruktøren brugte anledningen til at lave sjov på Coopers bekostning: »Hvilken verden er det, vi lever i, hvor hun kun har tre nomineringer, mens du har syv?«, spurgte instruktøren retorisk.

»Jeg tænkte: ‘Bror, hvorfor opfører du dig som et røvhul?’ Jeg kommer aldrig til at glemme det. Go fuck yourself«, siger Cooper i podcasten ifølge Indiewire.

Cooper fortæller desuden om dengang, han modtog sin første nominering for sin præstation i ‘Silver Linings Playbook’ i et stærkt felt, der desuden bestod af Denzel Washington, Hugh Jackman, Daniel Day-Lewis og Joaquin Phoenix.

Her blev han til en branchefest opsøgt af en velrespekteret kvindelig skuespiller, som han ikke kendte i forvejen, men anså som en »helt«, hvor hun gav ham sin nedladende billigelse:

»Hun sagde: ‘Jeg så din film, du fortjener nomineringen. Jeg tænkte: ‘Hvad? Undskyld, hvabehar?’ Hun sagde: ‘Nomineringen’. 10 eller 20 minutter senere – jeg laver ikke sjov – gik jeg forbi hende på vej til badeværelset, hvor hun bevægede læberne: ‘Nomineringen’. Jeg kan huske, at jeg tænkte: ‘Hvad fanden er der galt med denne by?’ Kan I forestille jer at sige den slags til nogen? Man skal være langt ude for at gøre det«.

Cooper har dog i den grad klaret skærene i Hollywood. Han er snart aktuel som instruktør og skuespiller med filmen ‘Maestro’ om mesterkomponisten Leonard Bernstein – en rolle, Cooper har undergået en mindre transformation for at spille.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af