‘Orkestret’ med Frederik Cilius og Rasmus Bruun får premieredato på DR – se første klip

‘Orkestret’ med Frederik Cilius og Rasmus Bruun får premieredato på DR – se første klip
Frederik Cilius og Rasmus Bruun i 'Orkestret'. (Foto: Åsmund Sollihøgda / DR)

Vi har ventet længe på DR’s nye komedieserie ‘Orkestret’ med Frederik Cilius og Rasmus Bruun.

Serien handler om livet i et symfoniorkester og har ‘Den Korte Radioavis’-duoen i hovedrollerne. Egentlig skulle den have haft premiere sidste år, men pigekorssagen i DR gjorde, at serien blev udskudt.

Nu er der dog endelig fastsat en premieredato: 1. juli har DR1 og DRTV premiere på ‘Orkestret’, som vi kårede til en af årets mest ventede danske serier.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cilius og Bruun har også delt det første klip fra serien, hvor den temperamentsfulde 2. klarinettist Bo (Cilius) får en af sine klarinetelever (Emma Sehested Høeg) til at udvandre i protest, da han kommenterer hendes klumpfod.

‘Orkestret’ følger det umage venskab mellem den nyansatte og konfliktsky souschef Jeppe (Bruun) og den ærgerrige 2. klarinettist Bo (Cilius), som vil gøre alt for at blive 1. klarinettist.

Serien er baseret på en idé af Adam Price og forfattet og instrueret af Mikkel Munch-Fals. På rollelisten ses desuden folk som Neel Rønholt, May Simón, Anna Neye og Julie Rudbæk.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af