Rollelisten til ‘Dune: Del 2’ bliver vildere og vildere

Rollelisten til ‘Dune: Del 2’ bliver vildere og vildere
Timothée Chalamet i 'Dune' (Foto: Warner)

Hvis du gik og tænkte, at Denis Villeneuve umuligt kunne overgå den stjernespækkede rolleliste til den første ‘Dune’-film, så tro om igen.

Castingen til den ventede anden del i filmserien er i fuld gang og det tegner yderst lovende.

Seneste nye navn på listen er Léa Seydoux, som vender tilbage til blockbusterland efter sin tørn i James Bond-filmene. Hun er ifølge Deadline i gang med de sidste kontraktforhandlinger og skal spille Bene Gesserit-søsteren Lady Margot, der samtidig er en af Kejserens allierede.

Det er desuden bekræftet, at Hollywood-legenden Christopher Walken skal spille Kejseren Shaddam IV, mens Florence Pugh skal spille hans datter, Prinsesse Irulan Corrino, som Paul Atreides vil gøre kur til for at sikre sin slægts overlevelse.

Austin Butler, der senere på ugen er aktuel i titelrollen i ‘Elvis’ herhjemme, er desuden ombord på science fiction-skibet. Han skal spille Feyd-Rautha Harkonnen, der er nevø til Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

‘Dune: Del 2’ forventes at påbegynde optagelserne i efteråret, mens premieredatoen er sat til 20. oktober 2023.

Denis Villeneuve er endnu en gang at finde i instruktørstolen, mens Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem og Stellan Skarsgård alle vender tilbage foran kameraet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af