‘Salsa’ bringer ufiltreret sex blandt gymnasiepiger til DR – se traileren til Jonas Risvigs serie

‘Salsa’ bringer ufiltreret sex blandt gymnasiepiger til DR – se traileren til Jonas Risvigs serie
Søstrene Filippa Coster-Waldau og Filippa Navarana i 'Salsa'. (Foto: Christian Torp)

»Tænk hvis man bare kan slå følelserne fra og bolle, fordi man har lyst?«

Unges følelses- og ikke mindst sexliv er det helt store omdrejningspunkt, når Jonas Risvigs ventede nye serie får premiere på DR på fredag.

Traileren til ‘Salsa’ er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Salsa har søstrene Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana i hovedrollerne som søstrene Uma på 19 og Victoria på 22. Uma er netop blevet færdig med gymnasiet, mens Victoria er droppet ud og er på vej mod nye eventyr i Mexico.

Men begge reagerer også på at have mistet deres mor – og kæmper på hver deres måde med at finde deres ståsted i livet.

Uma drømmer om at kunne nyde sex uden følelser, så da en ny sex-app, DRIFT, kommer frem, kaster hun sig nysgerrigt over eksperimentet. Victoria er mere tilbageholdende, men fatter til gengæld ny interesse for en gammel flamme.

Jonas Risvig har baseret serien på grundig research med workshops, paneler og input fra en stor flok unge i samme alder, og som traileren antyder, kommer serien med et mere ufiltreret blik på sex i gymnasiealderen, end vi er vant til at se.

Risvig har tidligere fået stor succes med ungdomsserierne ‘Centrum’ og ‘Grænser’ lavet direkte til Youtube, men nu kommer han altså med sit mest ambitiøse projekt til dato.

‘Salsa’ får premiere fredag den 3. juni på DR med de første tre afsnit. Sæsonen er på syv afsnit i alt – de resterende afsnit kommer de to følgende fredage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af