Se hvordan Anders W. Berthelsen klarer sig som erstatning for Rasmus Bjerg i første klip fra ’Alle for fire’

Se hvordan Anders W. Berthelsen klarer sig som erstatning for Rasmus Bjerg i første klip fra ’Alle for fire’
Anders W. Berthelsen og Mick Øgendahl i 'Alle for fire' (Foto: Nordisk Film)

’Alle for én, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ var ubestridte publikumssucceser, der trak på den gængse folkekomedieformel, som Olsen-banden i sin tid lancerede.

Fjerde film i rækken, passende kaldet ’Alle for fire’, får premiere 11. august, og man kan allerede nu se et kort klip fra filmen. Her skændes Mick Øgendahl med Anders W. Berthelsen om, hvorvidt delfiner er en fisk eller et pattedyr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Berthelsen overtager rollen som Ralfs bror Timo fra Rasmus Bjerg, hvilket er en stor opgave at overtage, især da så meget af den første trilogi afhænger af kemien mellem de to.

Jon Lange vender tilbage i rollen som Martin, som har lagt jobbet som politimand på hylden og nu har fået job i hospitalsvæsnet. Timo og Ralfs småkup kører som smurt, men da Timos kæreste Lonnie (Louise Andersson) har fremtidsplaner uden ham, bliver de tre nødt til at tage drastiske midler i brug for at vinde hende tilbage.

Gordon Kennedy vender også tilbage som politimanden Toke, og i de øvrige roller medvirker Stephania Potalivo, Lars Ranthe, Hella Joof, Rasmus Botoft, Esben Dalgaard, Anna Stokholm, Mikkel Vadsholt, Rasmus Hammerich og Ulf Pilgaard.

Rasmus Heide fortsætter i instruktørstolen og skal have oprejsning efter floppet med ‘Centervagt’. Han har skrevet manuskriptet sammen med Mick Øgendahl.

’Alle for fire’ kan ses i biografen fra 11. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af