Traileren for ‘Stranger Things’ sæson 4 part II er et rent dommedagsorgie

Traileren for ‘Stranger Things’ sæson 4 part II er et rent dommedagsorgie
Vecna i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Spoilers for ‘Stranger Things’ sæson 4 part I.

Lad det være sagt med det samme:

Vil du absolut intet vide om anden og sidste del af ‘Stranger Things’s fjerde sæson, så skal du ikke se den nedenstående trailer, der blænder op for et længere, actionpakket indblik i, hvad vi kan forvente os af finalen.

Vil det lykkes vor helte at redde Hawkins fra Voldemort-Vecnas klamme tentakler? Og finder Hopper og Joyce nogensinde tilbage til hjemlandet, så de kan bistå ungerne i nødens time, når bornholmeruret slår tolv?

Og, mest nervepirrende af alt:

Vil Duffer-brødrene gøre alvor af flere års lumske interview-teasere og tage livet af en af hovedpersoner forud for den femte sæson?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fjerde sæson er som bekendt den suverænt længste til dato (over dobbelt så lang, som nogen af de foregående), og finaleafsnittet har en spilletid på superheltefilm-inspirerede 2,5 time.

Sæsonen tog over to år at filme, hvorfor et par af børnene da også synes at ældes lige lovligt hurtigt på skærmen, hvor historien kun udspiller sig over et par uger.

Læs vores anmeldelse af part I her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af