Ben Affleck og Jennifer Lopez er blevet gift i Las Vegas

Ben Affleck og Jennifer Lopez er blevet gift i Las Vegas
Ben Affleck og Jennifer Lopez til filmfestivalen i Venedig. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

»All good things come to those who wait … «

Også selvom man nogle gange må vente hele 20 år.

Sådan har det været for Ben Affleck og Jennifer Lopez, der tilbage i start-00’erne udgjorde et af Hollywoods mest celebre kendispar – aka. Bennifer. Og som sidste år fandt sammen igen efter to årtiers adskillelse.

Duoen slog op i 2004 kort før deres planlagte bryllup, og angav dengang, at den intense mediedækning (læs: hetz) af deres forhold havde spillet en afgørende rolle for bruddet.

Siden blev Ben Affleck gift med Jennifer Garner, og Jennifer Lopez med Marc Anthony, men to skilsmisser senere blev det i weekenden endelig Bennifers tur, da Affleck og Lopez sagde »I do« til hinanden i Las Vegas.

Det annoncerede Jennifer Lopez i sit nyhedsbrev søndag (via The Guardian), hvor hun også afslørede, at brylluppet var af den klassiske Las Vegas-»drive through«-slags i The Little White Chapel. Lopez og Affleck ventede i kø sammen med fire andre par, og blev gift klokken halv et natten til søndag til tonerne af en blue tooth-speaker.

»Kærligheden er smuk. Kærligheden er god. Og det viser sig, at kærligheden er tålmodig. 20 års tålmodig«, skrev Lopez i sit nyhedsbrev, underskrevet Jennifer Lynn Affleck. Hendes to børn samt Afflecks tre så til fra sidelinjen ved eventen.

»De havde ret, da de sagde, ‘all you need is love’. Vi er så taknemmelige for at have kærlighed til overflod, en vidunderlig ny familie med fem fantastisk børn, og et liv, som vi aldrig har haft større grund til at se frem til end nu. Hvis du venter længe nok, finder du måske det bedste øjeblik i dit liv i en drive through i Las Vegas klokken halv et om natten sammen med dine børn og den person, du vil tilbringe evigheden med. Kærligheden er en stor ting, måske den bedste af alle ting – og den er værd at vente på«, skrev Lopez.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af