Donald Glovers hiphop-mesterserie ‘Atlanta’ slutter til efteråret – se teaseren til fjerde og sidste sæson

Donald Glovers hiphop-mesterserie ‘Atlanta’ slutter til efteråret – se teaseren til fjerde og sidste sæson
LaKeith Stanfield, Brian Tyree Henry, Donald Glover og Zazie Beetz i 'Atlanta' sæson 3 (Foto: Oliver Upton/FX)

Donald Glover er manden bag en af tidens allermest interessante serier, ‘Atlanta’Disney´+. Og hvis du ikke er stået på endnu, er der al mulig grund til at begynde nu.

Seriens tredje sæson landede tidligere på sommeren og fik en overstrømmende modtagelse. Blandt andet her på sitet, hvor vores anmelder kvitterede med fem fuldfede stjerner og sammenlignede sæsonen med Kanye Wests ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’.

Og allerede nu er teaseren landet til seriens fjerde og sidste sæson, der får amerikansk premiere til september og forhåbentligt lander på Disney+ herhjemme kort tid efter (tredje sæson måtte vi dog vente nogle måneder på).

Teaseren et ét langt surrealistisk callback til tidligere episoder, blandt andet den forrygende bottle episode ‘Teddy Perkins’, hvor LaKeith Stanfields Darius forsøger at købe et brugt klaver med hårrejsende følger, episoden ‘Alligator Man’ og ‘The Club’, hvor en række folk bliver kørt over af en usynlig bil.

Sæsonens handling er endnu uvis, men det lader til, at Earn (Glover), Paper Boi (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) og Van (Zazie Beetz) vender tilbage til Atlanta efter en sæson på turné i Europa. Og skal man tro Donald Glovers udtalelser i et interview med Interview Magazine bliver fjerde sæson »endnu bedre« end den tredje skæring.

‘Atlanta: The Final Season’ får premiere i USA til september. Det er endnu uvist, hvornår serien kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af