Første lange trailer til ‘Ringenes herre’-serien ‘The Rings of Power’ er ude

Første lange trailer til ‘Ringenes herre’-serien ‘The Rings of Power’ er ude
'Rings of Power'. (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon Prime bygger heftigt op til årets måske mest ventede serie, ‘Ringenes herre’-spinoffen ‘The Rings of Power’, verdens dyreste serie nogensinde.

Og spørgsmålet er selvfølgelig, om den kan genvække hypen fra Peter Jacksons filmtrilogi, eller om det blot vil føles som en bleg afglans af de mange andre fantasyserier, vi er blevet stopfodret med de seneste år.

I sidste uge kom en teaser for en teaser, og nu kommer selve ‘hovedteaseren’ så i form af en to et halvt minuts forsmag på den episke fortælling:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ringenes herre: Magtringene’ foregår tusindvis af år før handlingen i ‘Ringenes herre’ og ‘Hobitten’ – nærmere bestemt i tiden, hvor magtringene blev smedet.

Her møder vi blandt andre en yngre udgave af halvelveren Elrond (Robert Aramayo) og elveren Galadriel (Morfydd Clark), som blev spillet af henholdsvis Hugo Weaving og Cate Blanchett’ i Peter Jacksons film. Derudover optræder dværgkongen Durin IV (Owain Arthur) og menneskekongen Isildur (Maxim Baldry), som vi så i flashbacks i ‘Ringenes herre: Eventyret om ringen’, også i store roller.

J.D. Payne og Patrick McKay er showrunnere på ‘Ringenes herre: Magtringene’, mens J.A. Bayona, kendt for ‘Børnehjemmet’ og ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, er konceptuerende instruktør.

Første afsnit får premiere 2. september på Amazon Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af