Amazons store ‘Ringenes herre’-serie er tiltænkt fem sæsoner: »Vi ved endda, hvad sidste billede i serien skal være«

Amazons store ‘Ringenes herre’-serie er tiltænkt fem sæsoner: »Vi ved endda, hvad sidste billede i serien skal være«
Morfydd Clark som Galadriel i 'Ringenes herre: Magtringene'. (Foto: Amazon)

Der er høje forventninger til Amazons stort anlagte ‘Ringenes herre’-serie, som får premiere på streamingplatformen 2. september.

Serien blev allerede forlænget med en ny sæson i 2019, længe før serien var færdigproduceret, og nu fortæller showrunnerne, at ambitionen er at lave en 50 timer lang serie over fem sæsoner.

»De (Amazon, red.) vidste fra starten, at det var størrelsen på lærredet. Det var en stor historie med en klar begyndelse, midte og slutning. Der er elementer af første sæson, som ikke får payoff før i sæson fem. Vi ved endda, hvad sidste billede i seriens sidste afsnit skal være«, fortæller showrunner JD Payne i et interview med Empire.

Amazon har satset stort på at skabe en serie, der kan konkurrere med de allerstørste spillere på streamingmarkedet. Første sæson alene har kostet svimlende 465 millioner dollar. Serien får da også skarp konkurrence ved premieren i efteråret, hvor HBO har premiere på ‘Game of Thrones’-prequelserien ‘House of Dragon’.

‘Ringenes herre: Magtringene’ udspiller sig tusindvis af år før handlingen i de oprindelige ‘Ringenes herre’-film i tiden, hvor magtringene blev smedet. Indtil videre er elverherskeren Galadriel, den eneste karakter, vi med sikkerhed ved, kommer til at gå igen i serien. Flere spekulerer i, om vi ikke også får menneskekongen Isildur at se. Se den første trailer og læs plotsynopsis her.

De ubeskrevne blade J.D. Payne og Patrick McKay er showrunnere, mens J.A. Bayona, kendt for gyseren ‘Børnehjemmet’ og ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, er konceptuerende instruktør.

Første sæson består af otte afsnit med premiere 2. september på Amazon Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af