Se den intense første teaser til Christopher Nolans absurd stjernespækkede atombombefilm ‘Oppenheimer’

Se den intense første teaser til Christopher Nolans absurd stjernespækkede atombombefilm ‘Oppenheimer’
Cillian Murphy i Christopher Nolans 'Oppenheimer'. (Foto: PR)

Det er altid en attraktion, når Christopher Nolan udkommer med en ny film.

Hans kommende film ‘Oppenheimer’, der følger J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) og det hold af forskere, som opfandt atombomben, er bestemt ingen undtagelse.

Den første teaser til filmen er netop landet med en effektfuld nedtælling til premieren næste år. Teaseren lover en episk thriller, som forener to af instruktørens yndlingstemaer: Kapløbet med tiden og fascinationen af fysik.

At dømme ud fra teaseren kommer filmen mestendels til at være i sort-hvid, nøjagtig som Nolans debutfilm ‘Following’. Der lader dog også til at være enkelte farveoptagelser – en kombination instruktøren også brugte med stor succes i gennembruddet ‘Memento’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Oppenheimer’ ligger oplagt i forlængelse af Nolans Anden Verdenskrigsfilm ‘Dunkirk’ og lader også til at rumme elementer fra karakterdramaet ‘The Prestige’, hvilket bestemt ikke lover skidt for den absurd stjernespækkede film.

Rollelisten prydes af Nolan-favoritten Cillian Murphy såvel som (dyb indånding) Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Casey Affleck, Gary Oldman, Benny Safdie, Rami Malek, Kenneth Branagh, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Alden Ehrenreich, Jason Clarke, Alex Wolff og Matthew Modine.

‘Oppenheimer’ er Nolans første film siden tidsrejsespionfilmen ‘Tenet’, der fik en noget blandet kritikermodtagelse og en hård medfart ved billetlugerne, da instruktøren insisterede på en biografudgivelse midt i pandemien.

Det bliver spændende at se, hvor ‘Oppenheimer’ lander, når den får premiere 21. juli 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af