‘Ted Lasso’-stjernen Brett Goldstein tog røven på sine forældre med ‘Thor’-rolle

‘Ted Lasso’-stjernen Brett Goldstein tog røven på sine forældre med ‘Thor’-rolle
Brett Goldstein i 'Ted Lasso'. (Foto: AppleTV+)

Milde spoilers for ‘Thor: Love and Thunder’.

Taika Waititis biografaktuelle ‘Thor: Love and Thunder’ byder Marvel-traditionen tro på to styks rulletekstscener. Og den første især vækker regulær begejstring:

I en ganske kort scene ser vi flødebollen Zeus, genialt spillet af Russell Crowe, surmule over den behandling, han fik af Thor (Chris Hemsworth) tidligere i filmen. Da tordenguden opsøgte Zeus for at få hjælp til at bekæmpe skurken Gorr (Christian Bale), afviste Olympens fader at løfte så meget som en finger. Hvorfor det udmundede sig i en konfrontation, der fik Thor til at sende Zeus egen lynkile lukt retur igennem maveskindet på ejermanden.

Dén ydmygelse har Zeus ikke tænkt sig at æde i stilhed, og i rulletekstscenen engagerer han derfor sin søn Hercules til at sætte efter Thor. Og hvem spiller så Hercules? Det gør Emmy-vinder Brett Goldstein aka. Roy »Fucking« Kent fra ‘Ted Lasso’ i en af Marvels bedste casting-overraskelser i mands minde.

I et interview med Variety fortæller Goldstein, at han holdt sin gæsteoptræden hemmelig for forældrene, der dermed fik sig lidt af en overraskelse i biografen.

»Jeg fortalte det ikke til nogen, for Marvel gav mig en chip i nakken, hvorpå der stod, ‘Hvis du taler om det her, så er du død’. Så jeg sendte min mor og far en besked, hvor jeg skrev, ‘Jeg har lige set Thor’. Jeg vidste, at det ikke er den type film de ser, men jeg skrev, ‘I skulle gå ind og se den. Den er sjov’«.

Goldstein fik overtalt forældrene, og fortæller i interviewet, at hans mor sms’ede ham igennem hele filmen med kommentarer til handling:

»Jeg var sådan, ‘Se nu bare filmen!’. Da de når til slutningen, hvor man ser Russell Crowe igen, skriver min mor, ‘Russell Crowe er dukket op igen, han er vældig sjov’«, og jeg svarede, ‘Se nu fucking op på lærredet!’«.

Jason Sudekis og Brett Goldstein i ‘Ted Lasso’ på AppleTV+. (Foto: AppleTV+)

Goldstein ved på nuværende tidspunkt ikke, om Marvel har planer om at inkludere Hercules i en kommende film, og det gør instruktør Taika Waititi heller ikke, fortalte denne i et interview med Indiewire tidligere på sommeren.

Ifølge Waititi var det Marvel-bossen Kevin Feiges ide at bringe Hercules på banen, ligesom det også var ham, der castede Goldstein. Så mon ikke Feige har en idé i ærmet?

Vi ville i hvert fald ikke sige nej til et filmopgør mellem Chris Hemsworth og Brett Goldstein, som begge er begavet med fantastisk komisk timing – Goldstein er sågar både manuskriptforfatter på ‘Ted Lasso’ såvel som standupper.

Sjovt nok er ‘Roy’ ikke den eneste ‘Ted Lasso’-fodboldstjerne, der er dukket op i en rulletekstscene i Marvels superhelteunivers:

I sidste års ‘Venom 2’ (produceret af Sony i samarbejde med Marvel) så vi ganske kort Cristo Fernández aka. Dani ‘Football is life!’ Rojas, som måske/måske ikke blev inficeret af Venoms sorte alien-snask.

Det ender med en hel Richmond-reunion i biografen.

‘Ted Lasso’ kan ses på AppleTV+. ‘Thor: Love and Thunder’ kan ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af