Amanda Seyfried fortryder nøgenscener tidligt i karrieren: »Jeg ville gerne beholde mit arbejde«

Amanda Seyfried fortryder nøgenscener tidligt i karrieren: »Jeg ville gerne beholde mit arbejde«
Amanda Seyfried i 'The Dropout' (Foto: Disney+)

Amanda Seyfried slog igennem i Hollywood i en ung alder, og når hun ser tilbage på sine tidlige år, er der ting, hun fortryder.

Det fortæller skuespilleren i et interview med Porter Magazine, hvor hun fortæller, at hun slap »nogenlunde uskadt« igennem tiden før MeToo. Det betyder dog ikke, at hun ikke blev placeret i nogle ubehagelige situationer som ung:

»At være 19 år og gå rundt uden mit undertøj på. Tager du pis på mig? Hvordan kunne jeg lade det ske? Åh, jeg ved hvorfor: Jeg var 19 år, og jeg ville ikke gøre nogen sure. Jeg ville gerne beholde mit arbejde. Derfor«, fortæller Seyfried.

Hun har tidligere fortalt om scenen i gennembrudsfilmen ‘Mean Girls’, hvor hendes karakter rører ved sine bryster, mens hun præsenterer en vejrudsigt – en scene som Seyfried fortalte, at særligt mandlige fans citerede, når de stødte på hende på gaden:

»Jeg havde det altid klamt over det. Jeg var 18 år gammel. Det var ulækkert«, sagde hun i et interview med magasinet Marie Claire.

Seyfried har tidligere fortalt til Fox News, at hun sidenhen i karrieren har forsøgt at styre udenom unødvendig nøgenhed: »Når man bliver ældre, indser man, at det (nøgenhed, red.) ikke er let. Det kan være ubehageligt«.

Seyfried debuterede som 14-årig på sæbeoperaen ‘As the World Turns’ og fik sit store gennembrud som 18-årig med ‘Mean Girls’. I år blev hun Emmy-nomineret for sin præstation i ‘The Dropout‘ og i 2020 modtog hun sin første Oscar-nominering for sin rolle i David Finchers ‘Mank‘.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af