Anne Heche er officielt gået bort – mindes af Ellen DeGeneres og Robert De Niro

Anne Heche er officielt gået bort – mindes af Ellen DeGeneres og Robert De Niro
Anne Heche i 2015. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Anne Heche er officielt blevet erklæret død i en alder af 53 efter en bilulykke sidste uge, der medførte anoksisk hjerneskade. Det skriver blandt andet Indiewire.

Skuespilleren er stadig i respirator, da hendes organer skal doneres – et brændende ønske for Heche – men da hun ikke har nogen hjernefunktion, er hun officielt død. Hun forventes at blive taget af respiratoren inden for de næste 12 timer, skriver Deadline.

På sociale medier bliver Heche hyldet af sine kollegaer i Hollywood, blandt andet sin tidligere partner, Ellen DeGeneres, der skriver: »Det er en trist dag. Jeg sender al min kærlighed til Annes børn, familie og venner«.

Heches eksmand James Tupper delte et billede af hende på Instagram med teksten: »Jeg elsker dig for evigt«.

Hollywood-ikonet Robert De Niro sendte også tanker til Heche, som han tidligere har spillet sammen med: »Jeg er meget trist over at høre om Anne Heches tragiske død. Hun var en vidunderlig skuespiller og jeg nød utroligt meget at arbejde sammen med hende i ‘Wag the Dog’. Trist, trist, trist!«.

Heche forulykkede sin bil fredag, hvor hun kørte ind i et hus i Mar Vista. Bilen antændte og huset brændte ned, mens beboerne blev evakueret. Imens redderne forsøgte at få Heche ud af den brændende bil, fik hun ikke ilt til hjernen i en længere periode på grund af røgen.

Inden da havde Heche angiveligt været involveret i et mindre færdselsuheld tidligere samme dag ved en nærliggende parkeringsplads, hvor hun kørte ind i en mur.

Heche fik sit gennembrud i slutningen af 80’erne, hvor hun vandt en Daytime Emmy for sin rolle i sæbeoperaen ‘Another World’. I 2004 blev hun nomineret til en Primetime Emmy for sin præstation i ‘Gracie’s Choice’.

Hun har også medvirket i film som ‘Donnie Brasco’, remaket af ‘Psycho’ og ‘Six Days Seven Nights’ med Harrison Ford.

Heche er snart aktuel i en større rolle i The Weeknds serie ‘The Idol’ og en række film, som hun nåede at indspille inden sin alt for tidlige død.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af