Dyrisk Harry Styles præstation på ’Don’t Worry Darling’-settet »fik os til at græde«, fortæller Olivia Wilde

Dyrisk Harry Styles præstation på ’Don’t Worry Darling’-settet »fik os til at græde«, fortæller Olivia Wilde
Harry Styles. (Foto: Helene Pambrun)

Harry Styles imponerede alt og alle under optagelserne på den kommende psykologiske thriller ’Don’t Worry Darling’.

Det fortæller skuespiller og instruktør Olivia Wilde, som blev et par med popstjernen under optagelserne.

I 2019 fik Wilde sin instruktørdebut med den sjove og charmerende coming of age-komedie ’Booksmart’.

Hendes nye film ’Don’t Worry Darling’ er en af de mest ventede i år, og handler om ægteparret Jack og Alice spillet af henholdsvis Styles og det enorme talent Florence Pugh.

Parret flytter til den utopiske by Victory, hvor Jack og resten af byens mænd arbejder for et tophemmeligt projekt kaldet The Victory Project. På overfladen er livet i Victory perfekt, men Alice begynder at sætte spørgsmålstegn ved selskabets hemmeligheder.

Den omtalte scene, hvor Jack bliver forfremmet på sit arbejde af sin manipulerende chef Frank (Chris Pine), var tilsyneladende så voldsomt og indlevet fra skuespillerens side, at det efterlod filmsettet i tårer.

»Det er en underlig scene fyldt med en masse fascistiske referencer«, fortæller Olivia Wilde til Rolling Stone.

»Scenen krævede, at Jack og Frank stod og sang deres uhyggelige slogan ’Whose world is it? Ours!’ igen og igen. Han var så meget i nuet, at han begyndte at brøle sin replik til menneskemængden på den her dyriske måde, som var meget mere intens, end vi overhovedet havde regnet med«.

Olivia Wilde mindes, hvordan Chris Pine trådte tilbage og lod Harry Styles give alt, hvad han havde i sig.

»Kameramanden var limet fast på ham, da han trådte rundt på scenen som et eller andet vildt dyr. Vi så alle sammen fuldstændig handlingslammet på skærmen. Jeg tror, selv Harry var overrasket. Det er de bedste øjeblikke for en skuespiller, de her fuldstændig ud af kroppen-oplevelser«, fortæller Olivia Wilde.

Oven på ’My Policeman’ og ’Don’t Worry Darling’ har Harry Styles dog meddelt, at han gerne vil tage en pause fra filmbranchen.

»Jeg tror, der vil komme et tidspunkt, hvor jeg får lyst til det igen. Men når man laver musik, sker der noget hele tiden. Det føles kreativt. En stor del af skuespil handler om at vente og lave ingenting«, fortæller Styles til Rolling Stone.

 ’Don’t Worry Darling’ kan opleves til Soundvenues forpremiere den 14. september i Empire Bio.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af