Hvem voldtog Monica? Se traileren til serien ’Håber du kom godt hjem’ med Filippa Navarana Coster-Waldau

Hvem voldtog Monica? Se traileren til serien ’Håber du kom godt hjem’ med Filippa Navarana Coster-Waldau
Filippa Navarana Coster-Waldau i 'Håber du kom godt hjem'. (Foto: Nicolai Lok/Viaplay)

I kølvandet på sin debut i Jonas Risvigs ungdomsserie ’Salsa’ spiller Filippa Navarana Coster-Waldau endnu en stor rolle.

Denne gang er det i Nils Holst-Jensens nye Viaplay-serie ’Håber du kom godt hjem’.

Serien tager et vigtigt emne op i form af voldtægtsforbrydelser begået mod unge kvinder.

I den første officielle trailer til ungdomsserien introduceres de 16-årige veninder Louise (Filippa Navarana Coster-Waldau) og Monica (Maja Thiele), der skal til en fest på deres gymnasium. Louise ser bekymret nogen iagttage dem fra skyggerne, men festen skydes i gang, og det går vildt for sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da de værste tømmermænd har lagt sig, står det klart, at en utilgivelig forbrydelse er blevet begået. Monica er blevet voldtaget af en ukendt gerningsmand, og det er sket, efter Louise efterlod hende alene på skolen.

Hændelsen sætter vennegruppens dynamik på prøve, da voldtægt oftest er begået af en, man kender godt, som det bliver nævnt i traileren. Med outsideren Thais som hovedmistænkt, er der lagt op til en spændende krimi, da Louise er hemmeligt forelsket i ham og samtidig ser sig nødsaget til at tage sagen i egen hånd.

‘Håber du kom godt hjem’ er baseret på fiktionspodcasten ’Det med Liv’ fra 2018 af Julie Budtz Sørensen, som der også har skabt og skrevet serien.

Alle syv afsnit får premiere på Viaplay den 21. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af