Se Cate Blanchett i traileren til Todd Fields ventede Oscar-kandidat ’Tár’

Se Cate Blanchett i traileren til Todd Fields ventede Oscar-kandidat ’Tár’
'Tár'. (Foto: Focus Features)

For første gang i 16 år vender Todd Field tilbage som instruktør.

Hans seneste film ’Little Children’ fra 2006 blev nomineret til en Oscar for bedste originale manuskript, men den 58-årige amerikaner, der slog igennem med den mesterlige ‘In the Bedroom’ fra 2001, har ikke instrueret noget siden.

Nu er Field så endelig tilbage med det musikalske drama ’Tár’, der ser Cate Blanchett indtage hovedrollen som den fiktive, hæderkronede komponist Lydia Tár.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lydia er kun få dage fra at skulle optage den symfoni, der vil tage hende til nye højder i hendes allerede formidable karriere. Hendes kloge og charmerende seksårige adoptivdatter Petra har en rolle at spille som moralsk støtte for sin mor, når det lader til, at det hele er ved at brænde på.

Traileren til ’Tár’, som er mørk og enigmatisk, bringer mindelser om Darren Aronofskys ’Black Swan’ og Michael Hanekes ’The Piano Teacher’.

Udover Blanchet finder man blandt andet også Nina Hoss, Noémie Merlant og Mark Strong på rollelisten.

Filmen, som ser ud til at være en seriøs Oscar-kandidat, får sin verdenspremiere på Venice Film Festival senere på måneden og får ordinær biografpremiere 7. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af