Se den skræmmende trailer til Guillermo Del Toros nye Netflix-serie, ’Cabinet of Curiosities’

Se den skræmmende trailer til Guillermo Del Toros nye Netflix-serie, ’Cabinet of Curiosities’
'Cabinet of Curiosities' (Foto: Netflix)

Det er ingen hemmelighed, at Guillermo Del Toro har en stor forkærlighed til det monstrøse og det makabre. Den mexicanske gysermester har gennem en lang karriere formået at skræmme og forundre sit publikum med film som, ’The Devil’s Backbone’, ’The Shape of Water’ og ’Pan’s Labyrinth’.

I samarbejde med Netflix udgiver Guillermo Del Toro til efteråret en antologiserie på otte afsnit, ’Cabinet of Curiosities’– en serie, som han altid gerne har villet lave.

Nu er den første trailer landet, og den ser lovende ud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren giver en forsmag på Del Toros sans for at skabe detaljerige universer båret af praktiske effekter.

Afsnittene vil tage udgangspunkt i nogle af Del Toros egne fortællinger, men vil også være baseret på fortællinger skrevet af andre, hvor det mest iøjnefaldende navn er horrorforfattergiganten H.P. Lovecraft.

Hvad de enkelte afsnit præcist kommer til at handle om er stadig uklart, men traileren præsenterer i korte glimt de forskellige monstre, som vil optræde i serien.

Serien er skabt og produceret af Del Toro, der dog ikke selv har instrueret. Den opgave er i stedet blevet overladt til nogle af de mest anerkendte genreinstruktører inden for filmbranchen, så som Jennifer Kent (’The Babadook’), Panos Cosmatos (’Mandy’) og Ana Lily Amirpour (’A Girl Walks Home Alone at Night’), der hver især vil sætte deres personlige præg på de forskellige historier.

»Med ’Cabinet of Curiosities’ satte vi os målet at skildre de virkeligheder, som eksisterer uden for vores ordinære verden. Vi håndplukkede en række historier og dertil en række instruktører til at formidle disse historier, om de så havde grundlag i det ydre rum, overnaturlige sagn eller blot fra vores egne sind«, har Guillermo Del Toro sagt om serien.

Afsnittene får premiere på Netflix fra den 25. til den 28. oktober, lige inden Halloween.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af