Skuespiller Anne Heche indlagt efter alvorlig bilulykke

Skuespiller Anne Heche indlagt efter alvorlig bilulykke
Anne Heche i 2020. (Foto: Michael Bezjian/Getty Images for Mammoth Media Institute)

Den Emmy-nominerede skuespiller Anne Heche er blevet indlagt efter at have været involveret i et slemt biluheld fredag. Det skriver blandt andet Deadline og TMZ.

Heche kom alvorligt til skade, da hun kørte ind i et hus i høj fart, hvorefter hendes bil stod i flammer, udtaler lokalpolitiet til Deadline. Heche blev reddet ud af bilen med forbrændinger og hastet på hospitalet i kritisk tilstand.

Skuespillerens familie har lørdag aften amerikansk tid udsendt en pressemeddelelse om, at Heches tilstand er stabil. Det skriver Deadline.

Ifølge TMZ havde Heche været involveret i et mindre færdselsuheld tidligere samme dag ved en nærliggende parkeringsplads, hvor hun kørte ind i en mur.

Hun skulle angiveligt været kørt væk fra parkeringspladsen i høj hastighed. Kort tid efter indtraf den egentlige ulykke, skriver TMZ.

Heche fik sit gennembrud i slutningen af 80’erne, hvor hun vandt en Daytime Emmy for sin rolle i sæbeoperaen ‘Another World’. I 2004 blev hun nomineret til en Primetime Emmy for sin præstation i ‘Gracie’s Choice’.

Hun har også medvirket i film som ‘Donnie Brasco’, remaket af ‘Psycho’ og ‘Six Days Seven Nights’ med Harrison Ford.

Heche er snart aktuel i en større rolle i The Weeknds serie ‘The Idol’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af