Tom Cruise arbejder på film om sin fantastiske ‘Tropic Thunder’-karakter Les Grossman

Tom Cruise arbejder på film om sin fantastiske ‘Tropic Thunder’-karakter Les Grossman
Tom Cruise som Les Grossman i 'Tropic Thunder'. (Foto: PR)

Selvom Tom Cruise de seneste år mest har spillet relativt sikkert på sine store franchises i form af ‘Top Gun’ og ‘Mission: Impossible’, har han flere gange igennem karrieren vist, at han også har humor og selvironi.

Det måske bedste eksempel er den nyklassiske komedie ‘Tropic Thunder’, hvor Cruise tog alle på sengen med sin uigenkendelige rolle som den sleske og magtfuldkomne filmstudie-chef Les Grossman, kulminerende i en uforglemmelig dansesekvens.

Rollen vakte stor opsigt i 2008, og siden har Cruise håbet på at kunne holde den i live. Han har i flere år arbejdet på at realisere et projekt med Les Grossman i hovedrollen, og nu synes det at komme nærmere end nogensinde.

Ifølge Deadline.com arbejder Tom Cruise sammen med sin faste samarbejdspartner Christopher McQuarrie på et projekt, der involverer Grossman, om end det endnu er usikkert, om det vil blive en hel film bygget omkring karakteren, eller om karakteren vil indgå i et af de øvrige projekter, duoen arbejder på.

McQuarrie og Cruise har nemlig ikke blot de to sidste ‘Mission: Impossible’-film i støbeskeen. De arbejder ifølge Deadline også på en musical – en genre, Cruise længe gerne har villet prøve kræfter med – og en ny actionfilm med franchisepotentiale.

McQuarrie har i nyere tid været involveret i stort set alle Cruise-film siden deres første samarbejde med ‘Operation Valkyrie’ fra 2008, fra manuskripter til ‘The Mummy’, ‘Edge of Tomorrow’ og ‘Top Gun: Maverick’ til ‘Jack Reacher’ og de seneste to og kommende to ‘Mission: Impossible’-film, som McQuarrie alle har instrueret.

‘Mission: Impossible 7’ med undertitlen ‘Dead Reckoning Part One får premiere til næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af