Ben Affleck citerede sin egen film ved bryllup med Jennifer Lopez

Ben Affleck citerede sin egen film ved bryllup med Jennifer Lopez
Ben Affleck og Jennifer Lopez til filmfestivalen i Venedig. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ben Affleck og Jennifer Lopez blev gift i Las Vegas i juli – godt 20 år efter deres romance først tog verden med storm.

I sit personlige nyhedsbrev, ’On the JLo’, fortæller Lopez om brylluppet og receptionen, hvor Affleck tilsyneladende citerede en af sine egne film i bryllupstalen.

»This is heaven. Right here. We’re in it now«, lyder replikken fra filmen ‘Live by Night’, som Affleck selv skrev, producerede og instruerede i 2016. Filmen er baseret på Dennis Lehanes roman af samme navn og handler om en gangster, der går gennem en eksistentiel krise.

Et »perfekt« valg ifølge Jennifer Lopez der beskriver replikken som en af sine favoritter. Selv optrådte hun til ceremonien med Marc Cohn-sangen ’True Companion’ samt et af sine egne numre, der endnu ikke er blevet udgivet.

»Da jeg kom tæt nok på til at se hans ansigt, gav det hele pludselig mening på en vidunderlig måde«, skrev den 53-årige sangerinde og skuespiller i nyhedsbrevet, om da hun så Affleck ved alteret.

»Nogle gamle sår blev helet den dag, og vægten fra fortiden blev endelig lettet fra vores skuldre. Ringen er sluttet – og overhovedet ikke på den måde, vi havde planlagt. Men bedre«.

Celebrity-parret, som mødtes under optagelserne til den romantiske komedie ‘Gigli’ i 2002, blev forlovet året efter, men måtte udskyde brylluppet få dage før, fordi der var for meget opmærksomhed fra medierne.

Jennifer Lopez og Ben Affleck gik fra hinanden i 2004 og blev siden gift med og skilt fra henholdsvis Marc Anthony og Jennifer Garner, som de også har børn med.

Senest var Lopez passende med i den romantiske komedie ’Marry Me’, som hun også skrev soundtracket til. Hendes kommende projekter er filmene ’Shotgun Wedding’ og ’The Mother’, som begge får premiere til næste år.

Ben Affleck har fem projekter i post-produktion heriblandt en sportsfilm i samarbejde med Matt Damon, om da Nike skrev kontrakt med Michael Jordan. Det vides ikke endnu, hvornår filmen får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af