Bryce Dallas Howard skulle tabe sig til ‘Jurassic World’-filmene: »Jeg er blevet bedt om ikke at bruge min naturlige krop på film«

Bryce Dallas Howard skulle tabe sig til ‘Jurassic World’-filmene: »Jeg er blevet bedt om ikke at bruge min naturlige krop på film«
Bryce Dallas Howard i 'Jurassic World Dominion' (Foto: UIP)

Ikke blot måtte Bryce Dallas Howard indspille ‘Jurassic World’-filmene til en langt lavere løn end sin mandlige medspiller Chris Pratt. 

I forbindelse med sin rolle i franchisen var der også tilbagevendende samtaler om hendes vægt. »Jeg er blevet bedt om ikke at bruge min naturlige krop på film«, fortæller Bryce Dallas Howard til Metro UK.

Først i den seneste ‘Jurassic World: Dominion’ fortæller hun nu, at hun fik lov til at bruge sin »naturlige krop«. 

Hun fortæller videre, at filmens større andel af kvinder i castet gjorde forskellen til sidst i trilogien:

»På den tredje film var det faktisk fordi, der var så mange kvinder i castet, at det var noget Colin (instruktøren Colin Trevorrow, red.) havde meget stærke følelser omkring, fordi det var et emne, der kom på tale igen, ‘Vi bliver nødt til at bede Bryce om at tabe sig’«. 

Howard fremhæver instruktøren Colin Trevorrow positivt for at fravælge, at hun skulle tabe sig til ‘Jurassic World: Dominion’: »(Colin, red.) sagde, ‘der er mange forskellige slags kvinder på denne her planet, og der er mange forskellige slags kvinder i vores film’«. 

At hun undgik en stram diæt, gjorde det muligt for Howard at udføre stunts i filmen, hun ellers ikke ville have kunne klare: 

»Jeg er så glad for al den action, jeg fik lov til at lave, og jeg fik lov til at gøre det med min krop, hun var på sin maksimale styrke, og jeg håber det blot er endnu en indikator for, hvad der er muligt«. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af