Manden bag ‘Haunting of Hill House’ er tilbage – se traileren til Netflix-gyserserien ‘The Midnight Club’

Manden bag ‘Haunting of Hill House’ er tilbage – se traileren til Netflix-gyserserien ‘The Midnight Club’
'The Midnight Club'. (Foto: Netflix)

Altid produktive Mike Flanagan er klar med endnu en gyserserie på Netflix.

Endnu en gang har manden bag serier som ‘The Haunting of Hill House‘ og ‘Midnight Mass‘ kastet sig over det okkulte med spøgelsesserien ‘The Midnight Club’.

Serien er baseret på Christopher Pikes roman af samme navn og følger en gruppe dødeligt syge teenagere, som i 1994 bliver indlogeret på Brightcliffe Hospice, så de selv kan bestemme, hvordan de vil forlade livet.

Anført af Ilonka (Iman Benson) begynder en række af de unge beboere at undersøge Brightcliffes lokaler, der langsomt vækkes til live omkring dem, når de mødes i deres midnatsklub. De indgår en pagt om, at den første af dem, der dør, skal give dem et tegn fra det hinsides.

Det er begyndelsen på, hvad der ligner en inciterende spøgelseshistorie helt i Mike Flanagans ånd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Midnight Club’ er Flanagans første young adult-serie på Netflix, men lader altså til at have en række af hans vante stilmarkører.

På rollelisten ses de unge talenter Igby Rigney, Adia Benson, Annarah Cymone, Aya Furukawa, Ruth Codd, Sauriyan Sapkota og Chris Sumpter. En række af Flanagans faste spillere som Rahul Kohli, Zach Gilford, Samantha Sloyan og Matt Biedel medvirker også.

Desuden kan gyserfans glæde sig til et gensyn med ‘A Nightmare on Elm Street’-ikonet Heather Langenkamp, der spiller en af lægerne på Brightcliffe.

‘The Midnight Club’ får premiere på Netflix 7. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af