Morten Hee Andersen pusher ulovligt fyrværkeri i traileren til den danske debut ‘Krysantemum’

Morten Hee Andersen pusher ulovligt fyrværkeri i traileren til den danske debut ‘Krysantemum’
'Krysantemum'. (Foto: Morten Rygaard)

Morten Hee Andersen er et af de mest eftertragtede yngre navne på dansk grund i disse år.

Til efteråret kan den 31-årige skuespiller opleves i sin første hovedrolle i instruktør Christian Bengtsons spillefilmsdebut ’Krysantemum’, hvis trailer nu er blevet offentliggjort.

Som filmens titel antyder, spiller Hee Andersen en ung og indebrændt nordjysk mand ved navn Anders, der vil forsøge at redde sin familie ud af deres økonomiske problemer ved salg af ulovligt, og aldeles sprængfarligt, fyrværkeri.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren vidner om et bevægende familiedrama og et anspændt fader søn-forhold, som grunder i en splittende familietragedie, der måske kan lappes, hvis fødegården kan blive reddet fra tvangsauktion.

På rollelisten finder man Henrik Birch i rollen som Anders’ far Thomas og Karen-Lise Mynster som hans mor Kamma, der agerer mediator mellem de to.

Morten Hee Andersen er især kendt fra DR-serierne ’Herrens veje’ samt ’Fred til lands’ og er aktuel i den kommende søndagsserie ’Carmen Curlers’.

’Krysantemum’ har premiere 17. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af