Timothée Chalamet afslører karriererådet, han fik af Leonardo DiCaprio

Timothée Chalamet afslører karriererådet, han fik af Leonardo DiCaprio
Timothée Chalamet til verdenspremieren på 'Bones and All' ved Venedig Film Festival. (Foto: Jacopo Raule/FilmMagic)

Timothée Chalamet går på mange måder i Leonardo DiCaprios fodspor. Begge blev nogle af Hollywoods mest eftertragtede ungdomsstjerner og bjergtog en ny generation med ømme kærlighedsfilm som deres gennembrud.

De to stjerner spillede over for hinanden i Adam McKays dommedagssatire ‘Don’t Look Up’, og her fik Chalamet et vigtigt karriereråd af DiCaprio. Det fortæller han i et interview med British Vogue.

»Ingen hårde stoffer eller superheltefilm«, lød det fra Leo, der igennem sin 30 år lange karriere har styret i en bred bue udenom CGI-drevne franchises.

Chalamet har indtil videre holdt sig for god til Marvel og DC, men han har allerede nu en del større franchises på CV’et modsat DiCaprio. Han spiller hovedrollen i Denis Villeneuves ‘Dune’-filmserie, mens han også påtager sig en ikonisk rolle som unge Willy Wonka i ‘Wonka’.

DiCaprio har endnu ikke medvirket i franchises. I stedet har han fokuseret på originale blockbusterfilm som ‘Titanic’, ‘The Revenant’ og ‘Inception’, der alle har været baseret på enkeltstående idéer.

Chalamet er snart aktuel i kannibalfilmen ‘Bones and All’, som fik en flot modtagelse på filmfestivalen i Venedig. Leonardo DiCaprio medvirker i Martin Scorseses ventede western ‘Killers of the Flower Moon’, der får premiere i 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af