Florence Pugh bekæmper religiøs sultestrejke i Oscar-instruktørs nye Netflix-film – se traileren til ‘The Wonder’

Florence Pugh bekæmper religiøs sultestrejke i Oscar-instruktørs nye Netflix-film – se traileren til ‘The Wonder’

Den ‘Don’t Worry Darling’-aktuelle stjerne Florence Pughs kommende film er lidt af et sceneskift fra den glittede Hollywood-paranoia. 

Traileren til den kommende Netflix-film ‘The Wonder’ er lige landet, som er instrueret af den kritikerroste chilenske instruktør Sebastián Lelio, der vandt en Oscar for ‘En fantastisk kvinde’ i 2017 som bedste udenlandske film. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det psykologiske historiske drama har den 26-årige britiske stjerne i hovedrollen som en engelsk sygeplejerske, Lib Wright, der tager til den irske hede i 1800-tallet for at helbrede og overvåge en ung pige, der på mirakuløs vis har overlevet fire måneder uden at spise. 

Den 11-årige pige, spillet af det ubeskrevne blad Kíla Lord Cassidy, viser sig dog at have et skræmmende forhold til religiøse magter, der afholder hende fra at finde næring i klassisk forstand, men i stedet »manna fra himlen«. Og alt tyder på at sygeplejerskens forsøg på at redde pigen, da hendes helbred bliver dårligere, ikke falder i god jord med det sære landsbyfolk, der mener at pigen er udvalgt. 

I resten af rollebesætningen finder man udover Ciarán Hinds (‘Belfast’) skuespilnavne som Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Toby Jones, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne og David Wilmot.

‘The Wonder’ har manuskript af ‘Room’-forfatteren Emma Donoghue, der stod bag romanforlægget samt Sebastián Lelio og Alice Birch, der tidligere har skrevet manuskriptet til ‘Lady Macbeth’ med Florence Pugh i hovedrollen. 

‘The Wonder’ får premiere på Netflix 16. november. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af