Hvem tager over efter Chadwick Boseman? Se den første officielle trailer til ’Black Panther: Wakanda Forever’

Hvem tager over efter Chadwick Boseman? Se den første officielle trailer til ’Black Panther: Wakanda Forever’
'Black Panther: Wakanda Forever'. (Foto: Marvel Studios)

Tilbage i juli kunne Marvel præsentere teaseren til ’Black Panther’-opfølgeren med undertitlen ’Wakanda Forever’.

I kølvandet på hovedrolleindehaver Chadwick Bosemans død stod filmholdet over for en umådelig svær opgave med at videreføre universet.

Teaseren formåede at skabe en rørende hyldest til Bosemans karakter, T’Challa, og introducerede en række nye ansigter, mens man også fik et par gamle at se.

Nu er den officielle trailer ankommet, og den fortsætter i den grad i samme følelsesladede stil, dog også med et actionbrag og et lille glimt af hvad der angiveligt er den nye Black Panther.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Black Panther: Wakanda Forever’ følger Kong T’Challas mor Dronning Ramonda (Angela Bassett), som sammen med datteren Shuri (Letitia Wright) kæmper for at holde sammen på Wakanda efter sønnens død, da der er fare på færde i form af den undersøiske konge Namor (Tenoch Huerta).

Ryan Coogler er fortsat i instruktørstolen, mens skuespillere som Martin Freeman og Lupita Nyong’o også vender tilbage.

Nye ansigter foran kameraet tæller desuden ‘I May Destroy You’-stjernen Michaela Coel og Dominique Thorne, Mabel Cadena og Alex Livanalli.

’Black Panther: Wakanda Forever’ får dansk biografpremiere 9. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af