Lillesøsterdetektiv Millie Bobby Brown og Henry Cavill skal redde Londons kvinder– se den nye trailer til ‘Enola Holmes 2’

Lillesøsterdetektiv Millie Bobby Brown og Henry Cavill skal redde Londons kvinder– se den nye trailer til ‘Enola Holmes 2’

Sherlock Holmes finurlige lillesøster vender tilbage til Netflix-skærmene i starten af november, og der er kvindekamp i luften. 

Denne gang skal Millie Bobby Browns populære detektiv nemlig opklare et mysterie, der udspiller sig på en tændstikfabrik, hvor den kvindelige stab er frygteligt i fare. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sagen overlapper denne gang med Sherlock Holmes opklaringsarbejde, så Enola må arbejde sammen med sin storebror om at få løst mysteriet, der med hans ord rummer de bedste elementer: »afpresning og korruption«.

Henry Cavill vender tilbage til rollen som storebror Sherlock, mens også Helena Bonham Carter fortsat skal spille detektivernes mor. Blandt castets nye tilføjelser finder man ‘Harry Potter’-stjernen David Thewlis. 

I instruktørstolen sidder fortsat Harry Bradbeer, der tidligere har instrueret ‘Fleabag’. 

Den første film i serien blev set af over 76 millioner seere i løbet af sine første fire uger på Netflix, men mødte ikke samme popularitet hos anmelderne. 

Her på sitet kvitterede vi med tre stjerner

‘Enola Holmes 2’ får premiere 4. november på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af