Slankekager, flødeskumssex og racisme – se Emma Sehested Høeg og Nicolas Bro i den komiske trailer til ‘Kagefabrikken’

Slankekager, flødeskumssex og racisme – se Emma Sehested Høeg og Nicolas Bro i den komiske trailer til ‘Kagefabrikken’
Første still fra 'Kagefabrikken'. (Foto: Rolf Konow)

»En kage er ikke bare en kage. En kage er identitet«. 

De ord kommer ikke fra lørdagens afsnit af bagedysten, men fra Nicolas Bro i rollen som bageren Niels der i den kommende satirekomedie ‘Kagefabrikken’ må kæmpe for familiens lukningstruede kagefabrik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konen Else sætter parrets datter June og hendes effektiviseringslystne mand Johnny på sagen, der straks foreslår at revitalisere forretningen ved at opfinde en »slankekage«. 

Men Niels alliererer sig i stedet med fabrikkens rengøringsdame Zeinab, der hjælper ham med at udvikle en kage, som fusionerer Mellemøsten og Danmark og muligvis kan redde både fabrikken og samfundets stigende fremmedhad, selvom den feder. 

Undervejs er der lagt i ovnen til både familiært magtopgør, træningsregimer i bagelokalet og ikke mindst et billede af Nicolas Bro, der dyrker flødeskumssex med sin kone Else (Tina Gylling). 

På rollelisten kan man finde stortalent Emma Sehested Høeg som kagefamilens rå datter. Hendes mand bliver spillet af Andreas Jebro, og i rollen som kagefrelseren Zeinab ses Bahar Pars kendt for sin rolle i ‘En mand der hedder Ove’. 

‘Kagefabrikken’ er den kendte dramatiker Christian Lollikes første færd ud i det filmiske. Han har både instrueret og skrevet manuskriptet sammen med Sigrid Johannessen. 

‘Kagefabrikken’ får biografpremiere 5. januar 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af