Brendan Fraser er ugenkendelig i første trailer til Oscar-tippede ‘The Whale’

Brendan Fraser er ugenkendelig i første trailer til Oscar-tippede ‘The Whale’
Brendan Fraser i 'The Whale'. (Foto: PR)

Brendan Fraser har undergået årets vildeste transformation til sin rolle i Darren Aronofsky ‘The Whale’.

I filmen spiller Fraser hovedrollen som en svært overvægtig engelsklærer, der forsøger at klinke skårene med sin datter (Sadie Sink), som han har forladt årevis forinden for at forfølge en romance med sin mandlige elsker.

Den første trailer til filmen er netop landet, og den giver en stemningsfuld forsmag på det fortættede karakterdrama med Fraser som filmens absolutte centrum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frasers transformation til den 300 kilotunge eneboer har allerede gjort ham til en af favoritterne i Oscar-kategorien for bedste mandlige hovedrolle. Fraser har blandt andet selv taget en anseelig del på i vægt, mens hans transformation også er hjulpet af avancerede proteser.

Filmen delte vandene ved verdenspremieren på filmfestivalen i Venedig, hvor vores udsendte også skrev skuffet hjem.

Darren Aronofsky har tidligere haft en god track record for at sikre sine skuespillere Oscar-opmærksomhed. Natalie Portman vandt en Oscar for ‘Black Swan’, Ellen Burstyn blev nomineret for sin præstation i ‘Requiem for a Dream’ og Mickey Rourke og Marissa Tomei blev ligeledes nomineret for deres arbejde i ‘The Wrestler’.

‘The Whale’ får dansk premiere 2. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af