‘Call Me By Your Name’-instruktør Luca Guadagnino siger, at Armie Hammers karakter »selvfølgelig« ville være med i filmens toer

‘Call Me By Your Name’-instruktør Luca Guadagnino siger, at Armie Hammers karakter »selvfølgelig« ville være med i filmens toer
Timothée Chalamet og Armie Hammer i 'Call Me By Your Name'

‘Call Me by Your Name’ blev et massivt hit for den italienske instruktør Luca Guadagnino tilbage i 2017 og katapulterede Timothée Chalamet til verdensstjernestatus.

Chalamet spillede over for Armie Hammer, der siden er blevet persona non grata i Hollywood på baggrund af adskillige krænkelsesanklager. Desuden er der også kommet kontroversielle rygter om Hammer-familiens historie i form af blandt andet kannibalisme, der blev udlagt i serien ‘House of Hammer’.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at instruktør Luca Guadagnino aldrig igen vil arbejde sammen med den 36-årige amerikaner at dømme på udtalelser fra et nyt interview med Variety.

Der har længe været snak om en efterfølger til ‘Call Me by Your Name’, og selvom Guadagnino stadig er frisk på idéen, er han ikke kommet langt med den.

»Jeg ville elske at lave et andet, tredje og fjerde kapitel af alle mine film. Hvorfor? Fordi jeg i sandhed elsker de skuespillere, jeg arbejder sammen med, så jeg vil gerne gentage glæden ved at gøre det, vi gjorde sammen«, fortæller han.

Da han i interviewet blev spurgt ind til, hvorvidt en eventuel efterfølger ville inkludere Armie Hammers karakter Oliver, lød svaret: »Ja, selvfølgelig«.

»Der er ingen hypotese, så der er ingen film. Det er et ønske og en lyst, og jeg har ikke gjort mig tanker om, hvad historien ville være«, fortæller han om en potentiel toer.

Luca Guadagnino fortalte dog efterfølgende, at han ville overveje at lave den som en spinoff, hvor man følger ‘Call Me By Your Name’-familiens husholderske Mafalda i stedet for.

»Hvilket ville være himmelsk. Det ville være meget interessant at se, hvordan Mafaldas liv ser ud, når hun ikke er sammen med familien«.

Om der nogensinde kommer en opfølger eller en spinoff til ‘Call Me by Your Name’ er altså ikke til at vide. Der findes dog allerede en efterfølger til bogens romanforlæg skrevet af André Aciman med titlen ‘Find Me’, der følger historiens karakterer 25 år senere.

Som det ser ud nu, har den 51-årige instruktør rigeligt på sin tallerken. Der er snak om et remake af den klassiske ‘The Mummy’ fra 1932 samt af Brian De Palmas ‘Scarface’ fra 1983, som i forvejen er skabt ud fra Howard Hawks’ originale film fra 1932.

Indtil videre kan man se Guadagninos kannibal road-movie ‘Bones and All’, hvor han atter har slået pjalterne sammen med Timothée Chalamet. Filmen får dansk biografpremiere 24. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af