Casper Christensen interviewer Iben Hjejle, Sofie Linde og Medina med Mikael Bertelsen i ørene – se traileren til ‘All Exclusive’

Casper Christensen interviewer Iben Hjejle, Sofie Linde og Medina med Mikael Bertelsen i ørene – se traileren til ‘All Exclusive’
'All Exclusive'. (Foto: Viaplay)

»’All Exclusive’ er det bedste non-scriptet (tv, der ikke er fiktion, red.), jeg har lavet. Mikael og jeg har skabt en ny måde at kigge på kendte mennesker på. Jeg har ikke set noget bedre tv i Danmark, ja i hele norden, de sidste 10 år«.

Casper Christensen sætter ikke sit lys under en skæppe, når han beskriver det nye Viaplay-program ‘All Exclusive’, som han er i centrum for sammen med et andet af den danske underholdningsbranches store navne de seneste tre årtier, Mikael Bertelsen.

I programmet får Christensen og Bertelsen besøg af en kendt gæst i 24 timer et spektakulært sted (i de første fire udgaver på Nordkysten i Portugal), hvor Casper interviewer dem, mens Mikael er i øret på ham som interviewcoach og sparringspartner. Få en forsmag i traileren:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Mikael bryder gerne ind i samtalerne for at sikre sig, at Casper får det ud af gæsten, som man kunne ønske sig, og det er også ham, som serverer kaffe eller et godt glas vin«, lyder det i pressemeddelelsen.

Det er Casper Christensen, der har udvalgt gæsterne, som i de første programmer er Iben Hjejle, Thomas Helmig, Sofie Linde, Medina og Helle Thorning-Schmidt.

Særligt programmet med ekshustruen Hjejle kan godt blive eksplosivt, får man en fornemmelse af i traileren.

‘All Exclusive’ kan ses på Viaplay fra 7. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af