København er mennesketomt i Martin Skovbjergs melankolske kærlighedsdrama – se traileren til ‘København findes ikke’

København er mennesketomt i Martin Skovbjergs melankolske kærlighedsdrama – se traileren til ‘København findes ikke’
'København findes ikke'. (Foto: Jacob Møller)

Det danske instruktørtalent Martin Skovbjerg er klar med sin anden imødesete spillefilm ‘København findes ikke’.

Her forelsker det unge par Ida og Sander sig så altopslugende, at de fuldstændig mister forbindelsen til omverden. Men da alvoren pludselig banker på, er det pludselig svært at skille virkeligheden fra forelskelsens nærhed.

I filmens trailer er virker København fuldstændig menneskeforladt i det unge pars tosomhed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I hovedrollerne som Ida og Sander ses skuespiltalentet Angela Bundalovic (‘Limboland’, ‘The Rain’) og Jonas Holst Schmidt, der er forsanger i bandet Blaue Blume, men nu debuterer som skuespiller.

Vi møder den unge mand Sander, der bliver afhørt på et kamera af Idas familie. »Begynd med den sidste dag. Den dag hun forsvandt«, lyder det fra Zlatko Buric spiller hendes frygtindgydende far. På sidelinjen ser broren, spillet af det unge talent Vilmer Trier Brøgger, mistroisk til.

‘København findes ikke’ er instruktør Martin Skovbjergs anden spillefilm. Han har tidligere imponeret med ungdomsdramaet ‘Brakland’, der fulgte efter gennembruddet med webserien ‘Anton 90’. Derudover er han kendt som den ene tredjedel af AV AV AV under dj-aliasset DJ Er Du Dum Eller Hvad?

Filmen er skrevet af norske Eskil Vogt, der er kendt som en af Norges skarpeste manuskriptforfattere i forbindelse med sit samarbejde med Joachim Trier med, hvor han har ført pennen på ‘Oslo’-trilogien og senest ‘Verdens værste menneske’.

‘København findes ikke’ får biografpremiere 9. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af