Nicolas Winding Refn vender hjem – se traileren til Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’

Nicolas Winding Refn vender hjem – se traileren til Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’
Angela Bundalovic i 'Copenhagen Cowboy'. (Foto: Magnus Nordenhof Jønck)

Nicolas Winding Refn har ikke lavet noget på dansk siden ‘Pusher III’ i 2005, men efter landvindinger i udlandet med ‘Drive’ som højdepunktet vender han nu tilbage til Danmark med Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’.

Efter en stemningsbåret teaser i september er den første trailer nu landet, hvor vi får en fornemmelse af, hvordan Refn på dansk anno 2022 ser ud. Spækket med manende atmosfære, high style og instruktørens hofskuespiller Zlakto Buric på lydsiden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Buric introducerer os til seriens hovedperson Miu, en mystisk kvindelig helt tilsyneladende med særlige kræfter – spillet af stortalentet Angela Bundalovic.

Vi får også første glimt af Mads Brügger og Mikael Bertelsen, der spiller to arkitekter.

Den officielle synopsis lyder:

 »Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser Miu det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden. I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange«.

Nicolas Winding Refn har skabt serien og instrueret de seks afsnit, der er skrevet af Sara Isabella Jönsson, Johanne Algren og Mona Masri.

Refns seneste store projekt var også en serie, Amazon-produktionen ‘Too Old to Die Young’.

‘Copenhagen Cowboy’ får premiere på Netflix lige efter nytår, 5. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af