Chris Hemsworth mener Marvel-karakteren Thor skal genopfindes

Chris Hemsworth mener Marvel-karakteren Thor skal genopfindes
Chris Hemsworth i 'Thor: Love and Thunder'. (Foto: PR)

Chris Hemsworth er færdig med at spille den fjollede og lettere ubegavede version af Thor i Marvel Cinematic Universe.

Sådan lød det fra den 39-årige australier, da han for nylig gæstede podcasten Happy Sad Confused i forbindelse med promoveringen af hans Disney+-aktuelle serie ‘Limitless’.

Udtalelsen kommer i kølvandet på, at Hemsworth i sidste uge afslørede sine planer om at holde en pause fra skuespillet grundet en genetisk disposition for at udvikle Alzheimers.

Under optagelserne til ‘Limitless’, som handler om, hvordan vi som mennesker kan bruge kroppens kræfter til at overvinde sygdom, performe bedre og sågar vende aldringsprocessen, indså skuespilleren, at han ville lægge sin livsstil om og bruge mere tid sammen med sin familie, når han er færdig med sin igangværende projekter.

Et naturligt spørgsmål i den sammenhæng var, hvad der så skal ske med Chris Hemsworths enormt populære rolle som Thor i MCU, hvilket han gav et svar på i Happy Sad Confused.

Her sagde han direkte, at han var færdig med at spille den komiske version af tordenguden, som er opstået med instruktør Taika Waititis film i franchisen, og at der nok skulle andre boller på suppen, hvis han skulle vende tilbage til rollen.

»Jeg ved ikke engang, om jeg er inviteret tilbage«, fortalte Hemsworth og fortsatte:

»Men hvis jeg blev det, så tror jeg, det skulle være en helt anden version både tonemæssigt, og i alle andre sammenhænge, for min egen sindstilsand«.

Dog skal det understreges, at mens Chris Hemsworth er træt af den komiske version af rollen, som Waititi har skabt, fortæller han samtidig, at der ikke er kold luft mellem de to. Hvorvidt de ville komme til at arbejde sammen igen engang i fremtiden, kunne han ikke svare på. Men nok ikke i forbindelse med MCU.

‘Thor’-filmene samt ‘Limitless’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af