Alex Høgh Andersen ser dybt foruroligende ud i første trailer til ny sæson af ‘Den som dræber’

Alex Høgh Andersen ser dybt foruroligende ud i første trailer til ny sæson af ‘Den som dræber’
Alex Høgh Andersen i tredje sæson 'Den som dræber'. (Foto: Miso Film)

Alex Høgh Andersen har gjort sit indtog på det danske seriemarked. Først med sin hovedrolle i hybrid-serien ‘The Viking – Narkokongens fald‘ og nu med en bærende birolle i den tredje sæson af krimiserien ‘Den som dræber’.

Den nye sæson får premiere 8. januar, og følger profileren Louise Bergstein (Natalie Madueño), som forsøger at opklare en række bestialske mord med hjælp fra efterforskningslederen Frederik (Simon Sears).

Samtidig kæmper Louise med traumer fra forrige sæson, der truer med at overmande hende. Især da hun kommer på sporet af den unge mand, der står bag mordene – at dømme ud fra traileren er Alex Høgh Andersen et godt bud på morderen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man desuden talenter som Clara Rosager (‘1889’), Jacob Lohmann (‘Fædre og Mødre’), Jesper Lohmann (‘Forbrydelsen’) og Thomas Hwan (‘Bedrag’).

Serien er skrevet af Ina Bruhn og Mads Kamp Thulstrup er konceptuerende instruktør. Den består af otte afsnit, hvoraf de første to lander på Viaplay 8. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af