‘Black Adam 2’ får kniven, men DC holder døren på klem for superheltens retur

‘Black Adam 2’ får kniven, men DC holder døren på klem for superheltens retur
'Black Adam'. (Foto: Warner Bros.)

Dwayne ‘The Rock’ Johnsons passionsprojekt, den bombastiske og brutale ‘Black Adam’, kom, så og forsvandt.

Sådan forlød det fra Johnson selv, da han forleden delte nyheden på sine sociale medier om, at ‘Black Adam 2’ er blevet lagt i graven grundet det nye regimeskifte hos superheltefilmstudiet DC – heriblandt hyringen af ‘Guardians of the Galaxy’ og ‘The Suicide Squad’-instruktør James Gunn til at stå i spidsen for franchisen sammen med filmproducer Peter Safran.

Arbejdet med at skabe et ensartet DC Extended Universe betyder også, at en del igangværende projekter har måtte lade livet og altså nu også ‘Black Adam 2’.

»James Gunn og jeg talte sammen, og Black Adam kommer ikke til at være en del af deres (Gunn og Safran, red.) første kapitel«, skrev Dwayne Johnson og fortsatte:

»Til gengæld har DC og Seven Bucks (Johnsons produktionsselskab, red.) aftalt at udforske de bedste måder, hvorpå Black Adam kan blive inkluderet i fremtidige DC-multiverse kapitler«.

James Gunn drog til tasterne og svarede på Johnsons tweet: »Elsker @TheRock, og jeg er altid spændt på at se, hvad han og Seven Bucks gør som det næste. Kan ikke vente med at samarbejde snart«.

Det er dog ikke til at sige, om ‘Black Adam’-franchisen var blevet skrottet uanset hvad, da filmen modtog lunkne anmeldelser og lige akkurat ikke nåede målet for 400 millioner dollars på verdensplan med 391 millioner indtjent.

‘Black Adam’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af