D.C. har i årevis misundt Marvels guldfugl – nu har de hyret to

D.C. har i årevis misundt Marvels guldfugl – nu har de hyret to
Margot Robbie i 'The Suicide Squad'. (Foto: Warner)

Skal man koge Marvel-filmenes succes ned til én person, vil de fleste nok nævne Kevin Feige.

Som chef for produktionen af Marvel-filmene og senere hen serierne har han sikret en rød tråd, en intern logik og et konsistent niveau, selvom filmene har været instrueret af mange forskellige instruktører.

Ovre hos konkurrenten D.C. har man i årevis kigget misundeligt over på Feiges geniskab – og den ujævne D.C.-produktion har mange tilskrevet netop den manglende samlede vision.

Nu har D.C. så fået det, de håber kan blive D.C.’s svar på Kevin Feige. Hvilket i det her tilfælde er ikke én, men to filmskabere. Efter fyringen af den tidligere D.C.-chef Walter Hamada har den nye topchef for Warner Discovery David Zaslaw nemlig hyret James Gunn og Peter Safran til at stå i spidsen for D.C.-franchisen fremover.

Instruktøren James Gunn er en erfaren og respekteret herre i superhelteland. Han har ovre hos Marvel instrueret ‘Guardians of the Galaxy’-filmene, mens han hos D.C. var manden bag ‘The Suicide Squad’ (ikke at forveksle med ‘Suicide Squad’) og spinoff-serien ‘Peacemaker’.

Gunn er kendt for sine humoristiske takes, hvilket kan ses som et signal til det tidligere så alvorstunge D.C. om, at der skal andre boller på suppen.

Produceren Peter Safran er også et velkendt navn i D.C.-sammenhæng, da han har produceret ‘Aquaman’, ‘Shazam’, ‘The Suicide Squad’ og ‘Peacemaker’, ligesom han var med til at skabe ‘Conjuring’-franchisen.

Det skal blive spændende at se, om de kan skabe et mere ensartet og succesfuldt udtryk hos D.C. end tidligere, så Marvel for alvor kan få kamp til superheltestregen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af