Instruktør Ryan Coogler afslører plottet til den oprindelige version af ‘Black Panther 2’

Instruktør Ryan Coogler afslører plottet til den oprindelige version af ‘Black Panther 2’
Chadwick Boseman i 'Black Panther'.

‘Black Panther: Wakanda Forever’-instruktør Ryan Coogler har delt en detaljeret synopsis for, hvordan den imødesete efterfølger skulle have taget sig ud, havde det ikke været for hovedrolleindehaveren Chadwick Bosemans alt for tidlige død i 2020.

I et nyt interview med The New York Times fortæller Coogler blandt andet, at historien oprindeligt var tænkt som en far-søn-fortælling, der skulle finde sted efter hændelsen »the blip«, hvor halvdelen af jordens befolkning forsvandt i fem år.

En af de ramte var som bekendt Wakanda-kongen T’Challa, og filmen skulle således have fulgt Bosemans karakter umiddelbart efter at være vendt tilbage fra »the blip«, hvor han for første gang møder sønnen Toussaint.

»Det skulle være en far-søn-fortælling fra en fars perspektiv, fordi den første film var en far-søn-fortælling fra sønnernes perspektiv«, forklarer instruktøren i interviewet.

Det originale manuskript til ‘Black Panther 2’ bar arbejdstitlen ‘Summer Break’.

Her havde Nakia – T’Challas hustru i den første ‘Black Panther’-film – giftet sig på ny med en »haitiansk gut«, hvorfor T’Challa måtte se sig nødsaget til at dele forældrerollen med Nakia og hendes nye mand.

»Vi havde nogle sindssyge scener med Chad, mand. Filmen handlede om en sommer, som barnet tilbringer med sin far. Til hans otte års fødselsdag udfører de et ritual, hvor de skal leve i det fri. Men der sker noget, og så må T’Challa ud at redde verden med sin søn på hoften. Det var filmen«, fortæller Coogler.

Med andre ord en meget anderledes fortælling end ‘Black Panther: Wakanda Forever’, der ifølge vores anmelder endte med at blive »et gribende farvel til T’Challa og Chadwick Boseman«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af